25n
25N
25N

FGV inicia la reparació de l'escala automàtica de l'estació d'Avinguda del Cid de Metrovalencia

FGV inicia la reparació de l'escala automàtica de l'estació d'Avinguda del Cid de Metrovalencia
28/06/2016 -

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha iniciat les obres de reparació de l’escala automàtica de l’estació d’Avinguda del Cid de Metrovalencia, sense funcionament des de finals del passat any per problemes tècnics.

L’origen de l’avaria va ser la inundació de les escales automàtiques -en servici des de 1998- a causa de les pluges torrencials de 2012, amb successius deterioraments de cadenes, corrons, rodaments, etcètera que han anat agreujant el problema. En 2015 es va realitzar una actuació sobre l’escala mecànica per a afegir-li sistemes de seguretat però es considera que és necessari dur a terme una reparació en profunditat, substituint prou elements claus.

No obstant això, a l’octubre del dit any l’escala mecànica va començar a tindre problemes de parades en sec i amb estirades amb el risc de caigudes que suposa per als usuaris, per la qual cosa el 2 de novembre de 2015 es decideix parar-la, amb la qual cosa s’inicia els tràmits administratius per a l’adjudicació de la reparació.

L’import de l’actuació ascendeix a 30.799,40 euros, sense IVA, amb un període de treballs de deu setmanes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres − 2 =