caixa popular

FGV incorporarà 59 noves màquines de venda automàtica de títols a les estacions de Metrovalencia

FGV incorporarà 59 noves màquines de venda automàtica de títols a les estacions de Metrovalencia
28/08/2017 -

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha adjudicat el contracte de subministrament i instal·lació de 59 noves màquines de venda automàtica de títols de transport en Metrovalencia per un valor inicial de 899.514 euros i un termini d’execució de 24 mesos, a partir de principis de 2018.

D’aquests equips, 38 s’utilitzaran per a substituir als dispositius més antics i els 21 restants, es destinaran a reforçar el servei. En l’actualitat, la xarxa de metro i tramvia posseeix 250 màquines expenedores de bitllets i abonaments.

Amb aquesta actuació es renova el parc de màquines automàtiques allargant la seua vida útil, atés que s’aprofitaran els components dels dispositius retirats com a estoc de reposició per al manteniment de les màquines actuals i, per un altre, es millora el servei als clients, donat el major nombre d’aparells i de les seues millors prestacions.

En aquest sentit, cal destacar que les noves màquines permetran el pagament amb targeta de crèdit/dèbit amb xip amb …i sense contacte, d’acord amb les noves tendències i amb menor cost de manteniment.

A més, el disseny dels dispositius facilitarà la compra de títols de transport a les persones de mobilitat reduïda que es desplacen en cadires de roda i comptaran amb navegació per veu per a facilitar la venda a persones invidents o amb deficiència visual, igual que les màquines actuals que ja compten amb aquesta possibilitat en funcionament.

Finalment, les noves terminals expendran suports de PVC, novetat ja que, les actuals, solament ho fan en cartó.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 4 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris