25n
25N
25N

Ferrocarrils de la Generalitat ajorna el procés d'Oferta d'Ocupació Pública

Ferrocarrils de la Generalitat ajorna el procés d'Oferta d'Ocupació Pública
20/03/2020 -

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha ajornat la seua Oferta d’Ocupació Pública corresponent a 2019 per a les explotacions de Metrovalencia i TRAM d’Alacant i que comprén 106 places a causa de l’emergència sanitària.

Així mateix, ha ajornat la constitució de borses d’ocupació temporal i totes aquelles actuacions que es durien a terme a partir del 23 de març, com ara inscripcions, etcètera.

En l’oferta s’inclouen els llocs per a fer front a les necessitats de personal derivades de l’aplicació de la Llei 7/2018 de Seguretat Ferroviària de la Comunitat Valenciana i de la posada en marxa del servei nocturn de Metrovalencia.

A l’oferta corresponent a 2019 cal sumar les 15 places de 2018 i les 15 de 2017, per la qual cosa FGV llançarà un procés de selecció conjunt en 2020 per a un total de 136 llocs de treball per a València i Alacant.

FGV ha reservat un mínim exigit per Llei d’un 7% per a persones amb diversitat funcional física, sensorial o psíquica i un altre per a persones amb diversitat funcional intel·lectual.

A més i amb la finalitat de promoure la igualtat efectiva de gènere es tindrà en compte el que es preveu en el II Acord de la Comissió de Diàleg Social del Sector Públic Instrumental de la Generalitat, relatiu a criteris generals d’aplicació en les ofertes d’ocupació pública i les seues convocatòries, que estableix com un dels criteris de desempat la resolució en favor del gènere que estiguera menys representat en l’empresa.

Places previstes

Les 106 places previstes són les següents: 21 agents d’estació per a València; 27 maquinistes tramvia i 33 maquinistes metre per a València; 8 maquinistes Alacant; 8 oficials per als tallers de València; un oficial de Línia de tramvia a València; un cap o cap d’estació operador d’Atenció al Viatger per a València; 5 places de cap o cap de circulació a Alacant; un o una agent de la unitat de supervisió i intervenció per a Alacant; i un cap o cap d’instal·lacions elèctriques i automatismes per a València.

Respecte a l’oferta de 2018, la relació de llocs a cobrir és la següent: 4 oficials o oficiales per a Taller Machado; 3 oficials o oficiales per a Tallers de València Sud; 3 maquinistes depòsit Tallers Machado; 2 maquinistes tallers El Campello; 2 oficials zelador o oficiala zeladores de línia electrificada; un oficial o oficiala de subestacions i telecomandament.

Les corresponents a 2017 inclouen: 2 maquinistes per a Benidorm; 1 maquinista per a tallers El Campello; 7 oficials per a tallers Machado; 2 oficials per a tallers de València Sud; 2 factors de circulació a Altea; i 1 factor de circulació en Creueta.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 4 =