25n
25N
25N

“Festivart”, nova exposició en la Casa de Cultura

“Festivart”, nova exposició en la Casa de Cultura
14/06/2017 -

Coincidint amb la celebració, dissabte que ve 17 de juny a partir de les 10 hores, de l’II Festival Consciència Urbana de Burjassot, la Sala A d’exposicions de la Casa de Cultura obri les seues portes a l’art urbà en una nova mostra.

Dimarts passat 13 de juny es va inaugurar l’exposició Festivart que presentarà un conjunt de grafits realitzats en anteriors edicions del festival. La inauguració va comptar amb l’assistència dels components de l’associació Grow Up, artífexs de la mostra i del festival, que van aprofitar per a explicar com es desenvolupara el mateix i tot el que oferira a les persones que es passen per la Casa de Cultura.

De la mà de l’Agència Jove, el servei d’atenció als joves de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut, i de tres joves del municipi, Nacho Cano, Mawe, Xema González, Zoen, i Christian Enríquez, Elrond, vinculats a les diferents disciplines relacionades amb el concepte de cultura urbana, naixia l’any passat el Festival Consciència Urbana. Una acció per als joves que, donat el seu gran èxit, enguany tornarà a omplir de públic l’Auditori de la Casa de Cultura de Burjassot.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + 3 =

bombers