25n
25N
25N

El Festival VLC Negra arriba a la Casa de Cultura de Burjassot amb el Bibliofòrum protagonitzat per Paloma Robles

El Festival VLC Negra arriba a la Casa de Cultura de Burjassot amb el Bibliofòrum protagonitzat per Paloma Robles
14/05/2019 -

Burjassot serà seu, per segon any, d’una de les activitats programades dins de la VLC Negra, el festival cultural que reuneix cada any a desenes de creadors, en la seua majoria escriptors, entorn del gènere negre.

Gràcies al treball realitzat per les Biblioteques Municipals, la Cafeteria de la Casa de Cultura albergarà el Biblioforum dedicat a l’obra “Fangfang” que comptarà amb l’assistència de la seua autora Paloma Robles. Aquesta activitat donarà l’oportunitat a les components del Club de Lectura de la Biblioteca d’Adults, i a totes les persones que desitgen participar en aquesta, de desgranar l’obra de Paloma i departir amb ella sobre aquesta. Serà el dissabte 18 de maig a les 12 hores.

Paloma Robles és llicenciada en literatura, ha viscut huit anys a la Xina i ha treballat com a intèrpret i mediadora per a la comunitat immigrant xinesa a Madrid. Ha exercit com a periodista especialitzada en societat i cultura xineses i ha escrit la seua tesi doctoral sobre la comunitat Xinesa a Espanya.

“Fangfang” és la primera de les obres de Paloma que porta al lector a conéixer la vida de Nana que va emigrar de la Xina fa vint-i-cinc anys. Viu a Madrid amb els seus néts i la seua filla Fangfang en un fosc soterrani ple de paneroles. A Fangfang li va succeir una cosa tràgica fa temps, i aqueix succés tanca la clau de la situació en la qual es troba ara la família. En un relat que transita entre el passat i el present, els detalls i les circumstàncies d’aqueix succés determinant es van revelant, i en aqueix procés de descobriment, Nana haurà d’enfrontar-se al seu passat i fer front als seus errors i els seus fracassos.

Al seu torn, i acompanyant-la en aquest fascinant trànsit d’autoavaluació, el lector podrà endinsar-se amb Nana en els racons més ombrívols i desconeguts de la immigració Xinesa a Espanya, i experimentar amb ella un viatge d’una sorprenent i esquinçadora humanitat.

 

 

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × dos =