caixa popular

Les arts escèniques inunden la ciutat amb el festival Tercera Setmana

Del 8 al 18 de juny, aquest festival oferirà un gran nombre d’actuacions en barris, comerços i teatres

Les arts escèniques inunden la ciutat amb el festival Tercera Setmana
07/06/2017 -
artes escénicas en Valencia

Foto: facebook.com/tercerasetmana

València acull, del 8 al 18 de juny, la segona edició del festival internacional d’arts escèniques ‘Tercera Setmana’. 60 representacions de teatre, dansa, circ, arts escèniques i actuacions de música en directe, repartides entre 11 sales i 12 espais oberts, que tornaran a emocionar i a divertir a tots els assistents. Un festival que, en tan sols dues edicions, i sota la direcció de Salva Bolta, ja s’ha convertit en tot un referent cultural.

Enguany, com a novetat, no solament s’han augmentat el nombre d’actuacions gratuïtes, sinó que a més aquest festival s’ha estés a altres ciutats, com Alacant i Castelló, al mateix temps que es mantenen els preus populars, i s’inclou l’opció d’adquirir un abonament, en aquelles actuacions de pagament.

El festival ‘Tercera Setmana’ pretén promocionar nous talents, però també crear un punt de trobada entre els artistes, el públic i les institucions. I en aquest afany d’acostar la cultura a la gent, aquest festival té preparades un gran nombre d’actuacions en els carrers dels diferents barris de València, així com en els establiments de la ciutat. Una gran iniciativa que, a més, ajudarà a fomentar el comerç local.

Per descomptat, des de l’organització també s’han programat una sèrie d’activitats paral·leles que, sota el nom de ‘Conexions’, inclouran tallers de formació professional i trobades amb convidats nacionals i internacionals per a fomentar la creació de futures col·laboracions.

Festivales de artes escénicas en Valencia

Foto: facebook.com/tercerasetmana

Tota la programació de ‘Tercera Setmana’ la pots veure en la pàgina web del festival (www.tercerasetmana.com). No obstant això, a València Extra et recomanem alguns dels esdeveniments, com el microteatre, a càrrec de la companyia ‘CanallaCo Teatre’, que tindrà lloc, el dissabte 10 de juny, en els següents pubs del barri de Russafa: Balli (Almirall Cadarso, 11), Café Berlín (Cadis, 22), Ubik Café (Literat Azorín, 13), El Abrazo de la China (Pere III el Gran, 13) i Electropura (Pintor Salvador Abril, 20).

I si, per contra, vols gaudir d’un espectacle cent per cent original, no et pots perdre l’actuació que han organitzat els estudiants d’interpretació de diferents escoles d’arts escèniques de València en els aparadors de diversos establiments de la nostra ciutat, gràcies a l’aliança entre el festival i l’Associació de Comerciants del Centre Històric de València. Així, els comerços en els quals es realitzaran aquestes actuacions són: el 8 de juny a les 12.00 hores en Les Barraques (Adresadors, 16), el 9 de juny a les 12.00 hores en Siscopel (Adresadors, 13) i el 10 de juny a les 12.00 hores en Place (Cirilo Amorós, 24).


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + quinze =

viva gym canovas
exposicion caps tallats