caixa popular

El Festival Tercera Setmana porta a Güiro Meets Russia a Las Naves

El Festival Tercera Setmana porta a Güiro Meets Russia a Las Naves
07/06/2017 -

El rock instrumental d’aquesta banda de Vila-real arribarà a Las Naves Centre d’Innovació Urbana el pròxim dissabte 10 de juny a les 22 h. El públic podrà gaudir dels seus sons còsmics acompanyats de projeccions realitzades per ells mateixos. Aquest concert forma part de la programació del Festival Internacional d’Arts Escèniques Tercera Setmana, que se celebra durant aquest mes a la nostra ciutat en diverses sales, teatres i ubicacions exteriors.

El primer disc de Güiro Meets Russia s’anomena Dystopia, un treball que, en directe, va acompanyat d’imatges que complementen la música perquè el públic arribe al trànsit sonor amb reproduccions suggeridores, guitarres còsmiques i sintetitzadors de reminiscències de ciència-ficció que interactuen en seguiment de passatges envolupants i atmosfèrics.

Aquest debut suggestiu de rock instrumental dels Güiro Meets Russia beu tant de Brian Eno com de Boards of Canada, Orbital o Tangerine Dream, i el seu so convida el públic a surar, amb un cert hedonisme mediterrani. Amb un peu en el passat protoelectrònic europeu i un altre en el futur, destaquen en l’afany de traslladar a l’oient / espectador per camins ambientals i vapors galàctics.

Güiro Meets Russia són Juanvi Fortea i Francisco León, dos amics de l’adolescència influenciats musicalment pel kraut rock, la kosmische musik, l’IDM i la psicodèlia més experimental. Amb esta òpera prima, Dystopia -editada en vinil pel segell valencià Verlag System-, Fortea i León han rebut elogis de publicacions especialitzades d’Alemanya, França, Itàlia, Gran Bretanya o Portugal. La prestigiosa revista anglesa The Wire els ha inclòs en un dels seus recopilatoris, i han compartit cartell amb bandes seminals com a Esplendor Geométrico o artistes internacionals com Tim Hecker o Death in Vegas.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − setze =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris