25n
25N
25N

Festival solidari a Gandia per a finançar tractaments odontològics al Senegal

Festival solidari a Gandia per a finançar tractaments odontològics al Senegal
26/11/2019 -

El regidor delegat de Cultura, Nahuel González, acompanyat de Laura Martínez, de l’ONG Waw Senegal, i del músic Felipe Torres, han presentat aquest matí el primer concert musical solidari a benefici del Projecte Tomboronkoto (Senegal). Tindrà lloc el pròxim dissabte, 30 de novembre, d’11.45 h a 14 h, al Jardí de la Casa de la Marquesa. Hi actuaran els grups XDM+ (punk rock) i Fukushima. L’entrada és gratuïta, però s’hi pot col·laborar amb les consumicions de begudes i refrescos, aliments, la compra de samarretes i altres productes de merchandising.

Projecte Tomboronkoto

Sara i Laura són dentista i higienista dental, respectivament, de l’ONG Waw Senegal. Després de realitzar diversos viatges de voluntariat per l’Àfrica van decidir centrar esforços a ajudar, des del punt de vista odontològic, a la gent més desafavorida del Senegal, concretament a Tomboronkoto, a la regió de País Bassari, al sud-est. “Volem ajudar a la gent que no té res i si, per exemple, té mal de queixals, no pot accedir a analgèsics i molt menys a assistència mèdica. Per tant, necessitem tan voluntaris, com ajuda econòmica per adquirir material sanitari i medicació per tal d’oferir-hi un servei bucodental que arribe al màxim de gent possible. La idea és poder anar-hi 2 vegades a l’any per a fer un seguiment dels tractaments”, ha assegurat Laura Martínez. D’ací a poc temps, l’ONG obrirà una pàgina web amb tota la informació sobre el projecte.

Nou cicle de música en directe

El festival musical inaugura un nou cicle de concerts de música en directe que el departament de Cultura vol realitzar els dissabtes al jardí de la Marquesa, d’11 a 15 h. Com a novetat, l’escenari se situarà a la part de darrer de la Casa de Cultura (zona del quiosquet) per tal de poder protegir-se del fred.
“Faig una crida a la ciutadania perquè vinga a gaudir de la bona música en directe i, alhora, col·labore en causes solidàries com la del Projecte Tomboronkoto”, ha conclòs González.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × cinc =