25n
25N
25N

El Festival 'Serenates' rep aquesta nit l'Orquestra de València

El Festival 'Serenates' rep aquesta nit l'Orquestra de València
02/07/2019 -

El Festival ‘Serenates’ rep aquesta nit l’Orquestra de València, que oferirà un concert d’aires jazzístics, i que estarà dirigit per la titular de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat, Beatriz Fernández. Un any més, la formació valenciana participa en el veterà cicle musical que es desenvolupa cada estiu al claustre de la Nau.

L’actuació de l’Orquestra de València en el cicle ‘Serenates’ forma part també del XXIII Festival Jazz de València que impulsa el Palau de la Música. A les 22.30 hores de hui dimarts, 2 de juliol, el claustre de la Nau serà escenari d’una actuació que inclou peces de Gershwin, Copland o Sandoval, entre altres.

Beatriz Fernández, titular de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat, dirigirà aquest concert, que comptarà amb les interpretacions solistes d’Óscar Oliver i Rubén Simeó. Les persones assistents podran escoltar peces com ara la cèlebre ‘Rhapsody in blue’ de George Gershwin, que interpretarà el pianista Óscar Oliver, l’obertura ‘An outdoor’ d’Aaron Copland, ‘Girl Crazy’ (Rose), també de Gershwin, o el Concert per a trompeta núm. 2 d’Arturo Sandoval, que serà interpretat pel concertista Rubén Simeó. A més, 16 músics joves, integrants de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat, compartiran faristols amb els professors de l’OV.

El pas de l’OV pel festival ‘Serenates’ durant nombrosos anys ha permés estrenar moltes peces, així com rescatar altres després d’anys d’oblit en diferents arxius musicals valencians. El cicle està organitzat per la Universitat de València i l’Institut Valencià de Cultura.

Aquesta labor de promoció i recuperació melòdica del cicle ‘Serenates’ suma de nou enguany un important vessant social, atés que la recaptació del concert de l’Orquestra de València es destinarà a donar suport a la labor d’una ONG. En aquesta ocasió, els diners de les entrades, que tenen un preu simbòlic de 3 euros, es destinaran a l’entitat Galgos 112, una agrupació que treballa amb la finalitat de «contribuir al reconeixement dels gossos llebrers i conillers com a animals de companyia, davant de la sobreexplotació i maltractament que pateixen com a gossos de caça».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × tres =