caixa popular

El Festival de Pirotècnia de València donarà la benvinguda al 9 d'Octubre

El castell de focs artificials començarà, a les 00.00 hores, amb una senyera multicolor

El Festival de Pirotècnia de València donarà la benvinguda al 9 d'Octubre
05/10/2017 -

València es prepara per a viure uns dies intensos per a celebrar el 9 d’Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana. Per a això, des del Consistori s’ha organitzat un cap de setmana replet d’activitats, que culminaran el dia gran d’aquesta celebració. I entre aquests esdeveniments, sens dubte, un dels més destacats és la XXXVIII edició del Festival de Pirotècnia de València, que ja s’ha convertit en una de les cites importants del calendari valencià de la pólvora.

Així, la nit del 08 al 09 d’octubre, en l’antic llit del riu Túria, entre el Pont de l’Exposició i el de les Flors, els valencians tornaran a sentir la màgia de la pólvora amb un castell, en paraules del Regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, ‘netament valencià’, que s’obrirà amb el dibuix en l’aire d’una gran senyera. Enguany, serà la Pirotècnia Valenciana (Llanera de Ranes) l’encarregada de fer gaudir a tots els assistents, amb un espectacle de llum i color que donarà la benvinguda al 9 d’Octubre.

Aquest castell, que durarà 20 minuts aproximadament, començarà a les 00.00 hores, i comptarà amb set plataformes aèries perquè els focs arriben més alt, així com amb un total de 1.500 quilos de pólvora i 5.000 ordres de trets. Un gran espectacle que ha comptat amb un pressupost major que l’any anterior, ja que s’ha passat de 24.000 euros + IVA, a un total de 30.000 euros + IVA.

A més, aquest extraordinari espectacle de color, que té preparada la Pirotècnia València per a l’ocasió, sorprendrà els valencians amb la creació de dos grans senyeres de colors (una al principi i una altra a meitat espectacle). No et perdes aquesta cita amb la pólvora, i uneix-te a les celebracions del Dia de la Comunitat Valenciana.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − un =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris