caixa popular

Descobreix la ciència amb una cervesa en el festival 'Pint of Science'

Del 15 al 17 de maig, els barris de Benimaclet, Russafa o el Carme s’omplen de ciència

Descobreix la ciència amb una cervesa en el festival 'Pint of Science'
15/05/2017 -

Un dels festivals de divulgació científica amb més poder de convocatòria nacional i internacionalment arriba a la nostra ciutat, amb l’objectiu de fer-nos gaudir de la ciència, i conéixer més sobre les últimes recerques amb divertides xarrades en els diferents bars de València.

Del 15 al 17 de maig, el festival ‘Pint of Science’, que va ser creat per una comunitat d’investigadors de postgrau i postdoctorals sense ànim de lucre en 2012, ens dóna l’oportunitat de trencar els prejudicis sobre la ciència, i parlar sobre ella amb sentit de l’humor.

Ara bé, aquest festival no solament se celebrarà a València. I és que simultàniament tindrà lloc en altres 10 països, com Regne Unit, França, Itàlia, Austràlia, Brasil, Canadà, Alemanya o Japó. En la nostra ciutat, pionera en la seua celebració, participaran al voltant de 30 experts, a través de xarrades gratuïtes repartides en quatre bars: ‘Murta, vins i tapes’ en Benimaclet, ‘Ben’s Inn’ en la Plaça Hondures, ‘Ca Revolta’ en el barri del Carme i ‘Mercedes Jazz’ en Russafa.

Més de 9.000 assistents van participar en l’edició passada. I enguany, s’espera duplicar la xifra. I és que tenir l’oportunitat de preguntar a experts sobre temes científics, mentre gaudim d’una bona pinta, és una opció perfecta, si estàs cercant plans alternatius d’oci. A més, els originals títols de les xarrades no deixen indiferent a ningú. Així, es desvetlaran qüestions com el funcionament de la memòria humana, quin és el misteri dels forats negres, com es manipula la matèria, com podem combatre l’obesitat o si hi haurà cura per a l’Alzheimer, entre altres qüestions.

Però això no és tot, ja que mentre alguns esdeveniments cobraran forma de monòlegs o tallers, en uns altres, es realitzaran experiments i, fins i tot, es jugarà amb la ciència davant el públic. No desaprofites aquesta oportunitat, i descobreix la ciència amb ‘Pint of Science’.

Etiquetes

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + sis =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018