tros al plat

El festival de música Socarrock de Paterna prepara el seu cartell

El festival de música Socarrock de Paterna prepara el seu cartell
09/06/2017 -

La Casa de la Joventut de Paterna ha obert el termini d’inscripció en el Socarrock, un dels esdeveniments amb més afició entre els jóvens del municipi i que cada any congrega a centenars de persones al voltant de la música.

Tal com ha explicat el regidor de Joventut, José Manuel Mora “aquest any el Socarrock es presenta ple de novetats per a celebrar el desé aniversari del festival que tindrà lloc el 7 i 8 de juliol”, i ha avançat que “en aquesta edició es dedicarà una nit a la temàtica de l’hip hop i una altra nit per al rock”.

A més el regidor ha volgut animar a tots els grups locals a presentar-se, ja que “esdeveniments com el Socarrock són un aparador immillorable per a donar-se a conéixer i permet als grups interpretar les seues pròpies cançons davant de centenars d’espectadors”.

Les bandes que vulguen participar tindran fins al pròxim 15 de juny per a entregar les seues sol·licituds en la Casa de la Joventut, situada en el Parc Central, en horari d’atenció, de dilluns a divendres de 17 a 20.30 h i dimarts i dijous d’11 a 13.30 h.

Les inscripcions hauran d’anar acompanyada de fotocòpia del DNI de tots els integrants i un CD amb les cançons que vagen a presentar en el festival o si no n’hi ha, en format MP3 o per mitjà d’un enllaç a una xarxa musical (Youtube, Bandcamp, Myspace, Soundcloud…) on es troben els temes. A més, els menors d’edat hauran d’adjuntar una autorització paterna per a poder participar en l’espectacle.

Finalment, i amb l’objectiu de fomentar la participació de músics locals, el barem de selecció tindrà en compte principalment la relació dels membres de les bandes amb el municipi, obtenint fins a quatre punts aquells grups formats en la seua totalitat per paterners i paterneres.

A més, tenint en compte que es tracta d’un festival juvenil, es valorarà positivament les formacions amb menors de 30 anys, així com la qualitat musical del repertori presentat o si inclouen cançons en valencià.

Tant la fitxa d’inscripció com les regles de participació en el festival poden trobar-se en la web de l’Ajuntament www.paterna.es.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze + 16 =

viva gym canovas
recogida residuos organicos en valencia
nadal paiporta 2018
nadal rocafort 2018
Nadal Rafelbunyol
bienal mislata
Obra Yolo en el teatro escalante
Talia
Olympia