25n
Orgull
Orgull

La gran Festa del Marisc arriba a València amb 60 tones de producte fresc

MarisGalicia estarà en el Port de València fins al pròxim 30 de setembre

Foto: MarisGalicia. Sabor a Galicia

La gran Festa del Marisc arriba a València amb 60 tones de producte fresc
07/09/2018 -

La gran Festa del Marisc obri les seues portes a València per a fer gaudir a valencians i visitants dels productes frescos de Galícia. En l’Embull Número 4 del Port de València, i amb una carpa de 1.000 metres quadrats, MarisGalicia ofereix al voltant de 60 tones de marisc per a fer-te gaudir de l’autèntica gastronomia gallega. Una oportunitat única per a degustar alguns dels plats típics, com a polp a feira, percebes gallecs, bou cuit o arròs de marisc. Un total de 30 receptes que, com no podia ser d’una altra manera, aniran acompanyades d’un dels millors vins de la seua terra: l’Albariño.

No obstant això, aquest festival del marisc té altres particularitats com l’exhibició del gènere en els grans tancs o la possibilitat d’escollir la peça que, després, els cuiners s’encarregaran d’elaborar. Per descomptat, el plat estrella d’aquest festival serà la mariscada per a dues persones, que tindrà un cost de 43 euros, i que inclourà bou, nècores, escamarlans, llagostins, clòtxines i salpicó.

Fiesta del Marisco Valencia

Foto: MarisGalicia. Sabor a Galicia

Productes frescos, que arribaran diàriament des de Galícia, transportats en camions-piscina, una enorme carpa ambientada en les llotges gallegues i estands especialitzats en diferents productes, et faran gaudir al màxim d’aquesta festa del marisc. Aquest esdeveniment gira al voltant de tota Espanya, amb l’objectiu de promocionar la gastronomia, el turisme i la cultura gallega. Hui, 7 de setembre, ha obert les seues portes a València, i es quedarà en la nostra ciutat fins al 30 de setembre.

L’horari del festival del marisc de València serà de 12.30 a 16.30 hores, i de 19.30 a 23.30 hores. Durant els caps de setmana, els assistents també gaudiran d’exhibicions folklòriques.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 4 =