caixa popular

El Festival de Jazz arriba als barris de València

El Festival de Jazz arriba als barris de València
30/06/2017 -

El Festival de Jazz del Palau de la Música torna a eixir de l’auditori per a portar el ritme i la festa del millor jazz i swing valencià a la ciutat. Demà dissabte comença la segona edició del cicle “Jazz als barris” amb un concert a les 19.30 hores a la plaça de la Mare de Déu, protagonitzat pels grups Enjoy Lindy Hop Music, The Sunysiders, Swing from the Bottom i la Big Band del taller de Sedajazz.

Es tracta del primer concert d’aquest cicle que l’any passat va registrar una gran assistència en tots els barris programats. La regidora de Cultura, Gloria Tello, ha destacat que “enguany es desenvolupa aquest cicle en llocs tan emblemàtics com la plaça de la Mare de Déu i la Llotja, també al Passeig Marítim i Campanar, i fins i tot a pobles de la ciutat com el Perellonet, on els veïns ja ens han transmés la seua il·lusió”. “Volem que el jazz impregne la ciutat i és per això que convidem tota la ciutadania a escoltar bon jazz a l’aire lliure”, ha afegit la regidora.

Les següents cites de “Jazz als barris” seran el dimarts 4 de juliol, a les 19,30 hores, a la plaça de l’Església de Campanar, amb el grup de Joan Benavent Trio, format per Eric Ineke i Matt Baker; el diumenge 9 de juliol, a les 19.30 hores, al Passeig Marítim, amb Alex Cesarini que presenta Nyabinghy, acompanyat per Soulrebel (Sergio Calderón), Javier Vercher, Baptiste Bailly, David Gadea i Pere Munuera.

El dimecres 12 de juliol, a les 12.30 hores, a la plaça del Mercat actuarà Valencia Jazz Connection, integrat per Joan Soler, Viktorija Pilatovic, Mariano Steimberg i Lucho Aguilar; i per últim, el dijous 13 de juliol, amb un concert de les xiquetes i xiquets de Jam for Kids, a les 22.00 hores al passeig de les Goles del Perellonet.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − dotze =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris