caixa popular

El Festival Internacional de Cinema Infantil torna a València amb tallers i estrenes per als més xicotets

Del 23 al 29 d’octubre, tens una cita amb l’animació en els Cines Lys de València

El Festival Internacional de Cinema Infantil torna a València amb tallers i estrenes per als més xicotets
23/10/2017 -

Un any més, els Cines Lys de València tornen a acollir, des de hui i fins al pròxim 29 d’octubre, el Festival Internacional de Cinema Infantil, que comptarà amb estrenes, exposicions, tallers i pel·lícules a concurs per tan sols 2,5 euros. Una experiència única per a iniciar als xiquets de la casa en el món del cinema, mentre gaudeixen amb totes les sorpreses que hi ha preparades.

Una setmana dedicada a l’animació que, després de l’èxit de les anteriors edicions, torna a la nostra ciutat amb més força que mai. La seua projecció internacional creix, a poc a poc, i no solament perquè ha sigut acceptat per l’Associació de Festivals d’Europa, sinó perquè han creat un festival infantil únic en el món, en el qual el públic gaudirà de premiers a escala mundial.

En aquest sentit, la nova edició de Ficiv aposta per pel·lícules potents que enganxaran a l’espectador, com l’estrena mundial de ‘Deep’ i ‘La Bola Dorada’, el 28 i 29 d’octubre a les 11.00 hores, que a més comptaran amb la presència a València d’alguns dels artistes protagonistes.

Així mateix, enguany, el país convidat és Suïssa, per la qual cosa es projectaran dues pel·lícules procedents d’aquest país: ‘La vida de calabacín’ i ‘El regalo de Molly Monster’. Així, aquesta programació variada es completa amb diferents activitats relacionades amb la indústria del cinema, com el ja tradicional concurs de curtmetratges infantils. Aquesta setmana, tens una cita amb la millor animació en el Festival Internacional de Cinema Infantil.

Exposicions

La rateta Marieta

Los milagros en el cine

Hallowen

Tallers (fins a 12 anys)

Taller de doblatge

Taller actoral

Taller Stop Motion

Taller Cut-out


Més notícies

1 Comentari

  1. Castillos hinchables Valencia
    Castillos hinchables Valencia octubre 24, 09:06

    ¡Una iniciativa genial! Es una gran manera para animar a los más peques a interesarse por el cine y potenciar su creatividad. Deberían hacerse más actividades culturales de este tipo para lo niños y niñas. Un saludo!

    Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + onze =

viva gym canovas
exposicion caps tallats