25n
25N
25N

El cicle de concerts del XII Festival de Guitarra de Gandia clausura amb l'artista japonesa Tomomi Kohno

El cicle de concerts del XII Festival de Guitarra de Gandia clausura amb l'artista japonesa Tomomi Kohno
03/07/2019 -

Més internacional que mai, el Festival de Guitarra de Gandia posarà el seu fermall d’or aquest dijous 4 de juliol amb l’actuació de la guitarrista Tomomi Kohno. El concert tindrà lloc a les 20h, moment en el qual la Casa de Cultura es farà ressò de la música per a guitarra provinent del Japó.

Prèviament, en la primera part del programa, el Tambora Guitar Quartet, integrat per joves concertistes formats en la càtedra de Rubén Parejo, faran la seua presentació oficial en aquest festival internacional.

Respecte al concert del passat dimarts dia 2, va ser una vetlada molt variada dedicada en gran part a la música llatina-americana. En primer lloc el director del festival, David López, va fer gala de la seua habitual sensibilitat i bon gust per a interpretar cadascun dels temes amb què va obsequiar al públic assistent. A continuació Gabriel Guillén, veneçolà que ostenta la càtedra de guitarra del conservatori Joseph Haydn d’Eisenstadt (Àustria), va fer un interessantíssim mostrari de la rítmica i virtuosa música del seu país natal, mostrant-se com un dels grans especialistes d’aqueix gènere. El mestre Guillén va compartir la resta del programa a duo, primer amb la compositora i guitarrista Diana Guillén (Ucraïna) i a continuació amb Enric Madriguera, professor de la UT Dallas (els EUA), per a acabar interpretant a trio un evocador corredor colombià que va fer les delícies del públic.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × dos =