caixa popular

El Festival Ensems arranca el seu primer cap de setmana amb sis propostes sonores

El Festival Ensems arranca el seu primer cap de setmana amb sis propostes sonores
13/04/2018 -

El Festival Ensems, organitzat per l’Institut Valencià de Cultura i que ha començat aquesta setmana la seua 40a edició a la ciutat de València, prepara una àmplia programació per aquest cap de setmana, centrada en la vessant més pedagògica del so. El lema del festival, ‘Camins de l’escolta’, advoca per aquesta aproximació al so des de la diversitat, de gustos, edats i perspectives.

Dissabte 14 d’abril, a les 22.00 hores, tindrà lloc al Centre del Carme la sessió de la dj barcelonina Nikka, juntament amb les propostes visuals de l’artista Alba G. Corral, un concert que enllaçarà a les 23.00 amb l’espectacle de Diamont Dancer, format per Nacho Marco i Pau Roca, baixista del conegut grup La Habitación Roja.

Els presenten el seu últim treball ?Shapes’, que demostra el bon estat de forma de l’electrònica experimental valenciana i que dibuixa un prometedor panorama on l’experimentació més propera al post-rock és duta a terme per dos pols aparentment oposats. En conjunt, dues propostes que mostraran les últimes tendències de l’art sonor mediterrani.

Pel que fa a la part més didàctica d’Ensems, diumenge 15 d’abril, a les 12.00, al pati gòtic del Centre del Carme es farà el concert de presentació del projecte educatiu Cerca Sonora. El projecte Cerca Sonora ha proposat als alumnes de quatre instituts valencians el repte de crear, mitjançant els recursos presents a l’aula, obres inspirades en les creacions d’Agnès Pe, Cuneta, José Vicente Fuentes i Isabel Latorre, amb qui compartiran escenari per mostrar les seues creacions.

També diumenge, a les 19.00 horas a la sala Matilde Salvador de La Nau Centre Cultural tindrà lloc el concert de presentació del primer Taller de Creació Sonora de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana. La JOGV treballarà durant el cap de setmana les creacions de quatre joves compositores i compositors valencians) Àngela Gómez, Juan Eiras, Adrián Garrido i Joan Gómez) que han estat escollits entre un total de 20 candidats.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 4 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris