25n
25N
25N

El Festival de Les Arts se celebrarà al novembre

El Festival de Les Arts se celebrarà al novembre
21/05/2021 -

Per motius logístics, la data de Festival de Les Arts serà finalment els dies 5 i 6 de novembre de 2021 a la Ciutat de les Arts i les Ciències. La sisena edició arribarà en el primer cap de setmana de novembre amb un cartell que serà revelat el dimecres 23 de juny. Les entrades que hagen quedat alliberades eixiran a la venda, en les mateixes condicions que van ser adquirides, el dilluns 28 de juny a les 12h.

El compte arrere per a l’esperat retrobament ha començat. Cal recordar que les entrades comprades per a 2020 són vàlides automàticament per a la data de novembre i en cas de no poder assistir per qualsevol motiu, els assistents poden sol·licitar el reembossament fins a les 12h del divendres 4 de juny (donem una setmana més pel canvi de data) a través d’un formulari que s’ha habilitat en la web oficial www.festivaldelesarts.com

Aquest diumenge 23 de maig podrem gaudir de la versió Lite a l’Auditori Marina Sud amb bandes com Full, Mucho, Pantocrator i Alavedra. A més, podem avançar que diumenge que ve 20 de juny tindrà lloc l’últim Les Arts Lite abans que al novembre arribe Festival de Les Arts.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − dos =