caixa popular

El Festival de Milotxes aconsegueix un gran èxit de participació

El Festival de Milotxes aconsegueix un gran èxit de participació
11/04/2018 -

El Festival de Milotxes ha estrenat edició aquest cap de setmana amb gran èxit d’assistència a les dues jornades de tallers i vol de catxerulo celebrades en la platja de Cabanyal-Canyamelar. Al voltant de 850 alumnes, acompanyats pels seus pares i mares, van poder gaudir de dos dies plens de diversió i creativitat malgrat les males condicions climatològiques.

“La valoració després de la celebració del Festival de Milotxes és totalment positiva i per descomptat la nostra intenció és seguir apostant per aquesta iniciativa en anys pròxims”, ha assenyalat la regidora d’Esports, Maite Girau.

Els tallers van començar a les 11 del matí i van tenir lloc en quatre torns cada dia que es van perllongar fins a les set de la vesprada. Un total de 20 monitors van interactuar durant les jornades amb els joves assistents. En primer lloc es va dur a terme una explicació teòrica sobre conceptes bàsics, com “quina és la forma correcta de volar un catxerulo?”, “per què els catxerulos són respectuosos amb el medi ambient?” i “com es poden reciclar materials fabricant aquest utensili?”.

Una vegada finalitzada l’exposició arribava la part més esperada per l’alumnat, construir el seu propi catxerulo amb materials reciclats i llançar-lo a volar. Tot açò sempre sota la supervisió dels educadors, els quals van exercir de guia en tot moment aportant-los conceptes bàsics per al vol. L’esdeveniment també va comptar amb la presència d’experts pilots i constructors de catxerulos que van realitzar exhibicions i demostracions als assistents.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 − 8 =

som
semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018