25n
25N
25N

El Festival de Milotxes de València omplirà de color la platja del Cabanyal

Els dies 11 i 12 de maig, València acull el Festival de Milotxes a l’esplanada del Passeig de Neptú

El Festival de Milotxes de València omplirà de color la platja del Cabanyal
07/05/2019 -

Prop de 100 pilots, entre els arribats des de diferents països europeus i americans i una selecció dels millors nacionals competiran el pròxim cap de setmana en el XXI Festival de Milotxes de València. La Fundació Esportiva Municipal ha organitzat aquesta nova edició de la tradicional trobada, amb la col·laboració del Milotxes Club, Club de Cometes de la Comunitat Valenciana.

El festival es desenvoluparà els pròxims dies 11 i 12, dissabte i diumenge, d’11.30 a 14.00 hores, i de 16.00 a 19.30 hores, a l’esplanada del Passeig de Neptú, al costat del monument dedicat a l’actor Antonio Ferrandis. Al voltant de 100 participants provinents d’Alemanya, Xile i l’Argentina, junt amb pilots valencians i de la resta d’Espanya, competiran en les modalitats d’exhibició de vol acrobàtic individual, vol acrobàtic en equip, i millor catxirulo estàtic de construcció pròpia.

cometas

La ciutat de València té una arrelada tradició de vol de cometes i una àmplia afició al vol d’aquests històrics artefactes. Durant el XXI Festival, a més dels concursos programats, el públic podrà gaudir de nombroses exhibicions, com a xou kites, catxirulos estàtics i artístics, vol sincronitzar en equip, catxirulos acrobàtics de dos i quatre fils, trens de catxirulos i vol en equip i missatgers.

La programació inclou tallers gratuïts per a xiquets de construcció de catxirulos amb monitors especialitzats. Més de 400 xiquets i xiquetes podran participar, registrant-se directament en el moment de participar. Tal com s’explica des del Club de Milotxes de la Comunitat Valenciana, «volar-les afavoreix la sociabilitat, la motricitat i la coordinació corporal».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + 16 =

museo prehistoria