25n
25N
25N

Álex de la Iglesia presenta la seua nova pel·lícula en el marc del Festival de Cinema Antonio Ferrandis

Álex de la Iglesia presenta la seua nova pel·lícula en el marc del Festival de Cinema Antonio Ferrandis
21/03/2017 -

Els cines Kinepolis València van acollir anit el preestrena de l’última pel·lícula del director Álex de la Iglesia, dins de la iniciativa els ‘Preestrenes del Festival de Cine Antonio Ferrandis’, impulsada per l’Ajuntament de Paterna junt amb Kinepolis València.

La pel·lícula, que s’estrenarà aquest divendres en les principals sales del país, compta amb la participació de reconeguts actors com Carmen Machí, Mario Casas, Blanca Suárez i Terele Pávez.

La història narra la situació límit a què s’enfronten els protagonistes després de quedar atrapats en un cèntric bar, després que un client siga disparat en el cap en intentar eixir. En el seu tancament hauran d’enfrontar-se al perill que els aguaita fora i sobretot a què s’amaga en cada un d’ells.

El preestrena, que va comptar amb la presència del seu director Álex de la Iglesia, va reunir a 450 persones que van poder compartir les experiències de rodatge del realitzador bilbaí que va presentar la pel·lícula abans de la seua projecció. Com a curiositat, el director va explicar que “part dels interiors van ser rodats en els Estudis Galàxia, en el municipi de Paterna i que la pel·lícula compta amb finançament i repartiment valencià”.

A més, prèvia a la projecció per al públic, el Festival va organitzar un passe de premsa en què es va invitar als mitjans valencians. En aquest sentit, des de l’organització del Festival de Cinema Antonio Ferrandis han destacat l’objectiu que el certamen servisca per a portar a València les principals figures del cine així com promocionar les produccions locals.

“El bar” és la primera de les pel·lícules que s’estrenaran dins de les activitats anuals del Festival Antonio Ferrandis, que celebrarà la seua segona edició el pròxim mes d’octubre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × quatre =

museo prehistoria