caixa popular

Mireia Vives i Borja Penalba tanquen el Festival de la Cançó del Grau

Mireia Vives i Borja Penalba tanquen el Festival de la Cançó del Grau
25/07/2017 -

La unió dels cantants Mireia Vives i Borja Penalba és una de les propostes més estimulants de la música valenciana recent. Junts han publicat L’amor fora del mapa (2016), disc que musicava els poemes inclosos en l’obra -també amb el mateix títol- de Roc Casagran, i sols fa uns mesos han editat el seu segon àlbum, Línies en el cel elèctric (2017). El divendres tancaran el Festival de la Cançó del Grau.

Este segon treball, en paraules dels mateixos autors és «un conjunt d’illes-cançó, un homenatge als paisatges i a les persones que conformen el nostre univers, una etapa més de la nostra particular odissea».

Las Naves abaixarà el teló del Festival de la Cançó del Grau el pròxim divendres amb l’actuació dels músics valencians Mireia Vives i Borja Penalba. Pot pensar-se que Vives (Rapsodes) i Penalba (Lluís Llach, Miquel Gil, Maria del Mar Bonet, etc.) vivien en realitats musicals diferents, però això és tan cert com que també compartien punts d’encontre. La conjunció de tots dos factors és, segurament, la culpable que la seua unió siga una de les propostes més estimulants de la música valenciana recent.

Primer fou el projecte de L’amor fora del mapa (Mésdemil), que es va creuar al seu camí i ja no foren capaços de dir que no a posar veu i música als poemes que s’incloïen en el llibre, del mateix títol, de Roc Casagran, editat per Sembra Llibres. Ara arriba Línies en el cel elèctric (Mésdemil), el seu segon i molt recent disc, un àlbum que reivindica les coses menudes, les històries properes, el temps calmat, les taral·les mantra i l’amor.

Amb Línies en el cel elèctric, transmeten diferents mirades i perspectives, despullant-se sense prejudicis, fugint d’etiquetes, cuidant cada text i melodia amb molta estima. El concert serà el pròxim divendres al pati de Las Naves a les 21 h. Les entrades poden adquirir-se a la taquilla o prèviament a través de la pàgina web de Ticketea.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 3 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris