caixa popular

El Festival de la cançó del Grau obri les seues portes a Las Naves

El Festival de la cançó del Grau obri les seues portes a Las Naves
05/07/2017 -

La banda valenciana oferirà al públic un concert amb la seua fusió del reggae, la rumba, els sons llatins i la cançó d’autor, amb lletres fresques i divertides. L’actuació de Nacho Pereda y Los chatarreros del amor serà la primera de la programació del Festival de la Cançó del Grau, cita anual estiuenca amb la música que s’escoltarà al pati de Las Naves durant tot el mes de juliol.

El pròxim dissabte a la veu i la guitarra de Pereda s’uneixen contrabaixos, flautes i percussions per a fusionar la cançó d’autor amb el reggae, la rumba, i altres músiques del món. Pereda va emprendre la seua carrera en solitari debutant al Palau de la Música de València. Ha participat en festivals com Serarte València 2012, la Festa della Música 2015 (Brescia; Itàlia) i la Mostra d’Arts Escèniques de Castelló 2016.

MÚSICA ALS POBLATS MARÍTIMS

L’organització del Festival de la Cançó del Grau va a càrrec de l’Associació Cultural València Pensa, que substitueix al Proyecto Matraz del Grau. L’objectiu d’aquest festival no és altre que el de reivindicar la tradició festivalera pròpia de les costes del Mediterrani: música, estiu i cançons als Poblats Marítims de València.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 1 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats