25n
25N
25N

Festival de bandes del centenari de l’ Agrupació Musical Santa Cecília de Sedaví

Festival de bandes del centenari de l’ Agrupació Musical Santa Cecília de Sedaví
19/09/2019 -

El Musical de Sedaví va acollir el concert de festes amb motiu del centenari de l’Agrupació Musical Santa Cecília, en el qual van participar les bandes juvenil, sènior i simfònica de l’entitat. La banda juvenil, amb la direcció d’Enrique Andreu Muñoz, va interpretar els temes “Estamos de fiesta” d’Antonio García, “Obertura Ludiciana” de Javier Pinto i “The Lion King” d’Hans Zimmer.

Per la seua part la sènior band va fer el propi amb “La Morena de mi Copla” de Carlos Castellano, “Nueva York” de John Kander i Fred Ebb i “All of Me” i “Cha Cha Cha Senior” amb arranjaments de Daniel García Borrás, que va dirigir la seua actuació i finalment la banda simfònica va interpretar “Las Arenas” de Manuel Morales i “Overture To a New Age” de Jan de Haan, sota la batura de la directora Marita Primo Rocher, en un acte presentat per les falleres majors de Sedaví Noelia Mocholí i Carla Romero i que va comptar amb Manuel Sospedra com a mantenidor, que va resumir els cent anys de la Santa Cecília sedavienca. En l’esdeveniment, a més el President de l’Agrupació Musical Santa Cecília Ruben Pla, va imposar la insígnia de l’Agrupació amb motiu del centenari a dos antics directors: Fernando Sánchez Manzaneque i Alberto Ferrer.

A més la regidora de Cultura i Festes, Beatriz Cuesta, va col·locar el corbatí acreditatiu en l’estendard de la banda, acompanyada de l’alcalde Jose Francisco Cabanes i de tota la Corporació Municipal. El primer edil va col·locar la insígnia de l’Ajuntament als tres directors que van participar en el concert, que va concloure amb la interpretació de l’himne regional.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − 10 =

Valencia activa
bombers
CCCC
bombers
Valencia activa