caixa popular

L'art urbà inunda els carrers de Patraix

El Festival de Factoria d’Arts arriba a Patraix del 4 al 6 de maig

www.factoriadepatraix.org

L'art urbà inunda els carrers de Patraix
04/05/2018 -

Per tercer any consecutiu, l’Associació Cultural Factoria d’Arts de Patraix torna a acostar l’art urbà als veïns d’aquest barri valencià. Aquesta idea que, tal com explicaven a València Extra, ‘va sorgir entre diversos amics i veïns del barri per a donar-li un impuls a la cultura i al sentit del barri en Patraix’, s’ha convertit en una data marcada en el calendari per als veïns del barri. ‘Sempre hem sigut conscients que d’ací són i viuen molts dels grans artistes del panorama cultural valencià, i volíem donar-los visibilitat, però també reivindicar la necessitat de disposar de plataformes perquè tots pogueren expressar-se’. I amb eixe ànim, aquest festival d’art urbà segueix creixent any rere any.

D’aquesta manera, del 4 al 6 de maig, Patraix es torna a preparar per a viure uns dies intensos en els quals la cultura urbana serà la principal protagonista. Així, els carrers, els locals i els comerços del barri es transformaran, per uns dies, en espais improvisats on es duran a terme diferents activitats culturals, com a exposicions, tallers, xarrades, espectacles o murals urbans. Uns dies en els quals el barri es troba amb la cultura, la tradició i la història que habita en ell.

Patraix

Foto: www.factoriadepatraix.org

Però, a més, tal com afirmen des de Factoria d’Arts, tota aquesta programació oberta i per a tots els públics es duu a terme des del punt de vista de l’educació, amb l’objectiu de recuperar els carrers com a espai de joc i aprenentatge, però també des del punt de vista de la convivència i la integració de tots els veïns del barri de Patraix.

Una fira d’il·lustradors on trobar autèntiques obres d’art a preus raonables, sessió de concerts de rock, exposicions o passejos que recorreran la història de Patraix són algunes de les activitats de les quals podràs gaudir si t’acostes a aquest barri valencià durant aquest cap de setmana. Aquest festival et convida a viure una experiència cultural cent per cent en una de les zones més emblemàtiques de la ciutat de València. A continuació, us deixem la programació de la tercera edició del festival d’art urbà de Factoria d’Arts.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + 3 =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018