25n
25N
25N

El Festival de Cinema de Paterna “Antonio Ferrandis” anuncia una nova convocatòria del seu concurs de curts

El Festival de Cinema de Paterna “Antonio Ferrandis” anuncia una nova convocatòria del seu concurs de curts
20/05/2021 -

El Festival de Cinema de Paterna “Antonio Ferrandis” ha obert el termini per a participar en el concurs de curtmetratges que se celebrarà en el marc de la sisena edició del Festival que tindrà lloc el mes d’octubre en la localitat valenciana de Paterna.

El concurs es dividirà en dues categories: Millor curt de Ficció, el que poden participar realitzadors i realitzadores de nacionalitat espanyola o estrangera amb residència a Espanya, i Millor director/a, dirigit a menors de vint-i-cinc anys. En tots dos casos la temàtica serà lliure i no podran superar els 25 minuts de duració.

Tal com ha explicat la regidora de Cultura, Turisme i Foc Teresa Espinosa “amb aquest concurs volem reivindicar el talent de tants directors i directores que, especialment en aquesta edició a causa de les difícils circumstàncies que hem viscut per la pandèmia, han continuat treballant en condicions excepcionals per la cultura, tan necessària en moments com els viscuts”.

Amb l’objectiu de reconéixer el seu esforç, els guanyadors de les diferents categories rebran un trofeu i un premi en metàl·lic de 1.500 euros.
Les persones interessades a participar en el concurs tindran fins al 8 de juny per a presentar els seus treballs a través de la plataforma Movibeta o per correu, en un DVD físic, a l’empresa Gestió i Serveis de Paterna, carrer Charles Robert Darwin núm. 2, al Parc Tecnològic de Paterna, València. En tots dos casos hauran d’anar acompanyats del formulari d’inscripció emplenat que trobaran en la web del festival www.festivalantonioferrandis.es

Finalment, la regidora també ha avançat que en aquesta edició es rendirà un especial homenatge a l’actor paterner més internacional, Antonio Ferrandis. “Coincidint amb el centenari del seu naixement reconeixerem la seua figura com un dels millors i més reconeguts actors espanyols, amb projeccions de les seues pel·lícules i activitats especials per a valorar la importància de la seua carrera”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit + 17 =