25n
25N
25N

Ferrocarrils de la Generalitat amplia l'ús de targeta de crèdit a les taquilles de les principals estacions de Metrovalencia

Aquest sistema de pagament està també disponible en els Espais i Punts del Client i entre els agents d’intervenció

Ferrocarrils de la Generalitat amplia l'ús de targeta de crèdit a les taquilles de les principals estacions de Metrovalencia
29/07/2020 -

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha ampliat la possibilitat de pagament amb targeta de crèdit a les taquilles de les principals estacions de la xarxa de Metrovalencia. Es tracta d’una mesura que forma part de les accions desenvolupades per part de l’empresa de la Generalitat a conseqüència de la situació actual, provocada per la crisi sanitària de la COVID-19.

Aquest sistema de pagament, que ja està en servei en les estacions de Xàtiva, Colón, Plaça d’Espanya, Aeroport, Patraix, Torrent, Benimaclet, Facultats, Torrent Avinguda i Paiporta, se suma a la possibilitat d’efectuar el pagament amb targeta en les màquines d’autovenda, distribuïdes al llarg de tota la xarxa, així com en els Espais de Colón, Xàtiva i Benimaclet, i Punts del Client d’Àngel Guimerà, Mislata i Empalme.

Després de la instal·lació d’aquest dispositiu en aquestes primeres estacions els equips s’instal·laran en Seminari-CEU, Paterna, Jesús, Alboraia Peris Aragó i Maritim-Serrería.

FGV ha previst dotar dels nous dispositius portàtils que incorporen aquest sistema de pagament al personal de Clients de Metrovalencia, que realitza labors d’intervenció als trens.

L’objectiu d’aquesta mesura és reduir al màxim l’ús dels diners en metàl·lic en circulació, recomanació que es va fer extensiva als usuaris amb motiu de les primeres mesures adoptades contra la pandèmia de la COVID-19. No obstant això, el pagament en metàl·lic està permés en les màquines d’autovenda.

Aquest dispositiu de pagament compta amb un lector de targetes de crèdit que s’associa al TPV Mòbil mitjançant tecnologia Bluettooh. Disposa d’un teclat numèric de 16 tecles. A més, disposa d’una pantalla per a indicar missatges.

La principals taquilles de la xarxa del TRAM d’Alacant ja disposen d’aquest sistema de pagament i està previst que al setembre es facilite també als agents que realitzen labors d’intervenció.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set − 6 =