25n
25N
25N

Ferrocarrils de la Generalitat facilita l'ús de targeta de crèdit per a pagar a l'interior dels trens i tramvies

Ferrocarrils de la Generalitat facilita l'ús de targeta de crèdit per a pagar a l'interior dels trens i tramvies
21/10/2020 -

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha ampliat la possibilitat de pagament amb targeta de crèdit per a aquelles persones viatgeres que accedisquen sense títol de transport als trens i tramvies de València i Alacant, o se’ls impose un suplement per aquest mateix motiu.

Aquesta mesura s’emmarca dins de la millora de processos de caràcter preventiu i que s’apliquen a conseqüència de la situació actual provocada per la pandèmia de COVID-19.

El personal de l’empresa pública dedicat a labors de control i intervenció en Metrovalencia i TRAM d’Alacant disposa d’un dispositiu portàtil que permet la venda a través de targeta de crèdit.

Aquest dispositiu de pagament compta amb un lector de targetes de crèdit que s’associa al TPV Mòbil mitjançant tecnologia Bluetooth. Disposa d’un teclat numèric de 16 tecles, a més d’una pantalla per a indicar missatges.

L’objectiu d’aquesta mesura, que va començar a aplicar-se aquest estiu en Metrovalencia i ara es generalitza en el TRAM d’Alacant, és reduir al màxim l’ús dels diners. No obstant això, el pagament en metàl·lic per a aquesta mena d’incidències segueix autoritzat.
Pagament amb targeta en estacions i màquines

Al seu torn, des de finals del passat mes de juliol aquest sistema de pagament ja està en servei en les taquilles de les principals estacions de Metrovalencia, en els Espais de Colón, Xàtiva i Benimaclet i Punts del Client d’Àngel Guimerà, Mislata i Entroncament.

En el TRAM d’Alacant la mesura es va aplicar amb anterioritat en les taquilles de les estacions més concorregudes de la xarxa com a Estels, Mercat o Benidorm.

En les màquines d’autovenda també existeix aquesta possibilitat de pagament amb targeta de crèdit, tant a València com a Alacant.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + 5 =