25n
25N
25N

Ferrocarrils de la Generalitat modifica el nom del baixador de la Línia 1 de Metrovalencia 'S. Psiquiàtric' per 'Horta Vella'

Ferrocarrils de la Generalitat modifica el nom del baixador de la Línia 1 de Metrovalencia 'S. Psiquiàtric' per 'Horta Vella'
23/11/2016 -

La consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, ha signat una resolució en la qual autoritza als Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) la modificació de la denominació del baixador de la Línia 1 de Metrovalencia “S. Psiquiàtric” de Bétera pel “d’Horta Vella”.

Aquesta modificació ha sigut sol·licitada per l’Ajuntament de Bétera i l’adreça del centre específic, atés que s’ha abandonat el terme “psiquiàtric” per a denominar als recintes de rehabilitació de persones amb malalties mentals i tractant d’evitar l’estigmatització, tant dels usuaris dels serveis assistencials i de les diferents malalties mentals que pateixen, com dels seus familiars i treballadors del centre sanitari.

A més, a part de no tenir una repercussió i perjudici comercial per a FGV, s’aconsegueix d’aquesta manera una millor identificació amb l’entorn industrial en què se situa el citat baixador.

FGV ja ha modificat el nom de la parada en el mateix baixador, en els teleindicadors i megafonia dels trens, en la informació de la web de Metrovalencia i en els sistemes informàtics i de peatge. La resta d’informació, com els plànols de les estacions, unitats i màquines automàtiques, s’actualitzarà a inicis del pròxim any.

La denominació de la parada d’Horta Vella portarà un aclaridor entre parèntesis “abans S. Psiquiàtric” de manera temporal durant tres mesos per a la seua millor identificació per part dels viatgers.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − deu =