25n
25N
25N

Ferrocarrils de la Generalitat adjudica el servei de vigilància i protecció a clients, agents, instal·lacions i material mòbil de Metrovalencia

Ferrocarrils de la Generalitat adjudica el servei de vigilància i protecció a clients, agents, instal·lacions i material mòbil de Metrovalencia
22/11/2016 -

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha adjudicat el servei de vigilància i protecció a clients, agents, instal·lacions i material mòbil de la xarxa de Metrovalencia. L’import ascendeix a 4.420.535,48 euros, IVA exclòs. El contracte té vigència fins al 31 de desembre del 2017, cabent la possibilitat de pròrroga per un període d’un any a explicar de l’1 de gener de 2018.

El mateix contracte, adjudicat a l’empresa Garda Servicios de Seguridad SA, es divideix en tres lots: vigilància del complex de València Sud i dels tallers Machado i Tarongers; vigilància d’estacions subterrànies, estaciones superfície i unitats tramviàries; i vigilància parades tramvia i unitats tramviàries.

Respecte al contracte anterior, s’han ampliat el nombre d’hores en un 12,3%, passant de 199.565 a 224.286 hores. Amb aquest nou contracte FGV fa front a l’augment del nombre d’incidències de seguretat pel que fa a anys anteriors, ja que en 2014 es van registrar un total de 5.497 i en 2015 es van aconseguir fins a 7.347. Les incidències registrades són variades podent donar-se des d’agressions a alarmes, apedregades, enrotllaments, auxili a persones accidentades, col·lisions, grafits, incidències en l’explotació, robatoris/furts, control de frau (viatgers sense bitllets), etcètera, i l’obertura de noves línies, com és el cas de la línia 9 amb destinació a Riba-roja del Túria.

El procés d’adjudicació s’ha realitzat segons els principis establits en la Llei 1/2013, de 21 de maig, de la Generalitat, de Mesures de Reestructuració i Racionalització del Sector Públic Empresarial i Fundacional de la Generalitat, com són la legalitat, estabilitat pressupostària, transparència, eficàcia, eficiència, economia i servei a l’interés general.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − 5 =