caixa popular

Les Fires de Comerç de l’Horta Sud, aparador dels programes de l’ACCO

Massanassa tindrà actiu durant el mes de maig un programa d’inserció laboral

Les Fires de Comerç de l’Horta Sud, aparador dels programes de l’ACCO
09/05/2018 -

Els tècnics i tècniques de l’Acord Comarcal per la Creació d’Ocupació (ACCO) han aprofitat les Fires de Comerç que han tingut lloc aquest cap de setmana a Benetússer i Mislata per a donar a conèixer el seu pla d’assessorament i creació d’empreses.

A Massanassa, des del passat 5 d’abril i fins a finals de maig segueix en marxa el programa d’inserció laboral promogut des de la Unitat Comarcal del ACCO. Mentre que a Alfafar s’estan impartint tallers d’alfabetització digital.

“L’ocupació i les noves oportunitats són la nostra prioritat. Hem engegat el ACCO que portava 5 anys sense funcionar. En 2018, el ACCO està ja totalment consolidat i les tècniques i tècnics recorren la comarca de l’Horta Sud impartint els diferents programes i projectes, així com assessorant a totes aquelles persones que volen emprendre” assenyala Carlos Fernández Bielsa, president del ACCO i de la Mancomunitat de l’Horta Sud.

D’altra banda, més de 300 persones han participat en l’I Fòrum per al foment de l’ocupació de Picassent (FOPIC), impulsat per la Regidoria de Formació, Ocupació i Promoció Econòmica. Entre elles, usuaris del programa d’inserció laboral de la Unitat Comarcal de l’ACCO de les localitats d’Alcàsser i Picassent. Les jornades han resultat un important punt de trobada entre empreses que cerquen cobrir llocs vacants i persones que cerquen accedir al món laboral. 

El programa explicava també amb els tallers Supera amb èxit el procés de selecció, a càrrec d’Andrés Martínez, AEDL comarcal de la Mancomunitat Intermunicipal de l’Horta Sud; Xarxes Socials per a la recerca d’ocupació, a càrrec de Juan Corencia, del Servef de Silla; Descobreix el nou Servef t’ajuda a trobar treball, a càrrec de Maria Pellicer, també del Servef de Silla, i Les emocions en el procés de recerca de treball, a càrrec de Jose Ángel Traver, de Fundació Florida.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − disset =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris