caixa popular

Els sabors i l’art del sud arriben a Burjassot en la seua IV Fira de la Tapa Andalusa

Els sabors i l’art del sud arriben a Burjassot en la seua IV Fira de la Tapa Andalusa
11/04/2018 -

L’antic Mercat Municipal de Burjassot serà el punt de trobada per a veïns i visitants el cap de setmana del 13 al 15 d’abril. En aqueixos dies, de la mà de la Regidoria de Promoció Econòmica, dirigida per Roc Senent, a través de CEMEF, i al costat de l’Associació d’Hostaleres Reunits Activament de Burjassot (AHORA Burjassot) i de l’Associació Andalusa A l’Andalus 25 de Burjassot el municipi acollirà la seua IV Fira de la Tapa Andalusa.

Un cap de setmana en el qual, com no podia ser d’una altra manera, les més riques i apetitoses tapes andaluses seran elaborades pels hostalers de Burjassot que, una vegada més, mostraran la gran qualitat dels seus productes i de la seua cuina. A més, no faltaran els espectacles, les actuacions en directe i, com s’ha assenyalat, la millor gastronomia.

L’èxit d’aquesta acció de foment del comerç local, que en cada edició rep centenars de visitants, ha fet que s’aferme en el calendari d’activitats hostaleres de Burjassot. Una ocasió única de gaudir dels millors menjars sense necessitat d’eixir de Burjassot.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + 12 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris