25n
25N
25N

La Plaça de l'Ajuntament acull la Fira de la Mobilitat

Isacar Marín

La Plaça de l'Ajuntament acull la Fira de la Mobilitat
20/09/2019 -

Les activitats programades amb motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible conflueixen demà dissabte i el diumenge amb els actes centrals de la celebració, dirigits a tota la ciutadania, que tenen també un marcat caràcter participatiu i lúdic.

Demà dissabte, dia 21, la plaça de l’Ajuntament acollirà la Fira de la Mobilitat, una convocatòria pensada «per a descobrir totes les formes de mobilitat sostenible» que oferirà a les persones assistents activitats específiques, una exposició i un circuit. La programació començarà a les 10.30 hores i es prolongarà fins a les 20.30 hores.

El diumenge 22 de setembre, Dia Sense Cotxes, començarà amb una total de sis passejos amb bicicleta que partiran des de diversos barris al voltant de les 10.00 hores cap a la plaça de l’Ajuntament (l’arribada està prevista a les 11.00 hores). Una hora després s’oferirà en aquest espai l’espectacle/concert By Bike at the Opera, un homenatge musical a la banda britànica Queen. També es podrà gaudir de l’espectacle acrobàtic Artic Cycling Freestyle.

Tant demà com el diumenge l’accés als autobusos de l’EMT serà totalment gratuït. Qui valide el viatge amb la targeta multitítol habitual veurà que no es cobren els viatges eixos dies, i a qui no en tinga, se li entregarà gratuïtament un títol de viatge.

Les activitats programades abasten tots els aspectes de la mobilitat de cara a avançar en la consolidació del nou model de mobilitat que s’està construint a València.

S’ha previst un dispositiu de mobilitat per a garantir l’ús per als vianants de la plaça de l’Ajuntament, que estarà vigent des de les 09.00 hores de demà dissabte fins a les 22.00 hores del diumenge.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + 5 =