25n
25N
25N

La Fira d'Ocupació de Diputació i Cambra València reuneix 50 empreses

Aquesta iniciativa de la corporació i la Cambra, amb el suport del Fons Social Europeu, ha comptat amb la participació de més d’un miler de persones en el Palau de Congressos i una oferta de 425 ocupacions

La Fira d'Ocupació de Diputació i Cambra València reuneix 50 empreses
07/11/2019 -

Més de 1.000 persones i mig centenar d’empreses han participat aquest dijous en la Fira d’Ocupació celebrada en el Palau de Congressos de València, una iniciativa de la Diputació i la Cambra de Comerç. El certamen incloïa un programa de ponències i tallers, així com 1.600 entrevistes de treball per a processos de selecció que s’han desenvolupat al llarg de la jornada en una zona habilitada per a tal fi i en la qual han participat 46 empreses que ofereixen més de 425 ocupacions.

Els participants han pogut escoltar a ponents de primera línia com l’entrenador i preparador físic Toni Nadal, a més de participar en tallers pràctics sobre canals de cerca d’informació d’ofertes d’ocupació, entrevistes en processos de selecció, com crear una marca personal o quin tipus de competències digitals busquen les empreses en els seus candidats.

En l’obertura de la jornada han participat el president de la Diputació de València, Toni Gaspar, el coordinador de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible de l’Ajuntament de València, Julio Olmos, i el president de Cambra València, José Vicente Morata, qui ha transmés en la seua intervenció una visió positiva de l’economia, posant com a exemple l’evolució de l’exportació i del turisme. “Des de la Cambra de Comerç els puc transmetre una visió de la nostra economia dinàmica i amb perspectiva, molt preparada per a competir en el mercat global, i necessitada de persones capaces d’aportar el seu talent en les organitzacions”, ha assenyalat Morata.

Quant als ponents, al costat de Toni Nadal han participat Julio Braceli, CEO i fundador de Growara, i Javier Falcó, especialista en la cerca i selecció de perfils professionals, qui ha impartit tallers pràctics sobre mitjans per a trobar treball, entrevistes en processos de selecció, com crear una marca personal o quin tipus de competències digitals busquen les empreses en els seus candidats. En representació de la Diputació de València, el cap de servei de Cooperació Municipal i coordinador de Divalterra, Pedro Domingo, ha intervingut en una de les taules d’aquesta Fira de l’Ocupació.

La Fira de l’Ocupació és una iniciativa de Cambra València i la Diputació de València, amb suport pel Fons Social Europeu, que té com a objectiu activar i incentivar l’ocupació convertint-se en punt de trobada entre el teixit empresarial local, les persones desocupades i, especialment, els joves inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, en el qual la Cambra participa activament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit + 8 =

escalante
Informacion coronavirus
escalante