caixa popular

Mislata celebrarà el pròxim mes d'abril la seua primera Fira de l'Esport

L’Ajuntament reunix en La Fàbrica a tots els clubs per a anunciar-los l’esdeveniment i presentar-los la nova marca “Mislata, ciutat esportiva”

Mislata celebrarà el pròxim mes d'abril la seua primera Fira de l'Esport
21/02/2018 -

Donar a conèixer l’àmplia oferta esportiva de la ciutat, posar en valor el treball que realitzen els clubs, especialment amb l’esport de base, i oferir a la ciutadania la possibilitat de practicar les múltiples disciplines que s’oferixen a Mislata. Eixe és l’objectiu de la primera edició de la Fira de l’Esport de Mislata, un esdeveniment municipal que se celebrarà en la plaça Major els dies 20, 21 i 22 d’abril i que reunirà a tots els sectors que conformen la gran família de l’esport local.

El regidor d’Esports, Toni Arenas, va reunir ahir a la vesprada a tots els clubs i entitats esportives de Mislata per a anunciar-los la celebració d’esta fira, que pretén “mostrar a la ciutadania la riquesa i diversitat dels nostres clubs esportius, a més de reconèixer l’esforç, el treball i la important labor social que realitzen amb l’esport de base”. Durant tot un cap de setmana, Mislata obrirà les portes a estes entitats esportives i a altres sectors vinculats amb el món de l’esport perquè mostren el millor d’ells mateixos. Tot açò, a més, complementat amb una infinitat d’activitats a l’aire lliure per a fer d’esta fira una gran festa esportiva.

A més de l’anunci de la fira, la trobada d’ahir en La Fàbrica va servir també per a presentar la nova imatge corporativa de l’àrea d’esports. “Mislata, ciutat esportiva” és la marca que a partir d’ara visibilitzarà encara més, si cap, l’oferta esportiva de la ciutat i els nombrosos esdeveniments esportius que es programen durant l’any. De fet, la marca té una imatge principal associada a la ciutat i una adaptació per a cadascuna de les disciplines esportives que es practiquen a Mislata.

Tant la imatge corporativa com la fira són dos ambiciosos projectes amb els quals el govern de Carlos Fernández Bielsa pretén donar un nou impuls a l’esport local. Tot açò, a més, amb la mirada posada en els més xicotets. Com explica Arenas, “volem animar especialment a tots els xiquets i joves a practicar esport, qualsevol que siga, pels innombrables beneficis que reporta a la salut i perquè a més l’esport és una font inesgotable de valors per a la seua formació i el seu creixement personal”.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 3 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018