25n
25N
25N

La Fira d'Ontinyent atrau milers de visitants de totes les comarques centrals

La Fira d'Ontinyent atrau milers de visitants de totes les comarques centrals
18/11/2019 -

Milers de persones de La Vall d’Albaida i totes les comarques veïnes participaven aquest cap de setmana de la Fira d’Ontinyent, en una edició, la del 601 aniversari, que ha estat definida com “la més completa” dels últims anys. Tant públic en general com comerciants i hotelers valoraven positivament els canvis realitzats a la disposició dels espais i les novetats introduïdes, com ara la “Fira Jove”, les activitats d’animació, la nova carpa gegant, l’oferta gastronòmica unificada en “OntiFira”, l’ampliació de “Firauto” o el “Dia sense soroll” del matí d’aquest dilluns.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, destacava que “la bona acollida que ha tingut aquesta cita ha estat més forta que la baixada de temperatures, hem estat novament pol d’atracció per als i les visitants de les comarques veïnes i continuem avançant cap a una Fira que siga cada volta més altre motor d’activitat econòmica”, assenyalava. L’alcalde tenia paraules d’agraïment “per a totes les persones que han treballat intensament perquè la Fira d’enguany fóra un èxit” i també per als efectius de seguretat “per aconseguir un cap de setmana amb zero incidències, el que tenint en compte el gran volum de gent que ha passat pel recinte i l’activitat que hem tingut és molt destacable”.

El President de l’Associació de Tallers d’Automoció de la Vall d’Albaida, Ximo Gramage, ha explicat que als 370 vehicles venuts a les 4 edicions anteriors s’estima que enguany s’ha afegit més d’un centenar, destacant també que “hi ha molta gent que ja ve directament a comprar, que és el més positiu, però a més de les vendes directes s’ha assolit una cartera extensa de possibles compradors, cosa que també és important per al sector”, manifestava.

Pel que fa al vessant comercial, M. José Alhambra, presidenta de Comerç IN, explicava que “els resultats en venda han estat superiors als de l’any passat, ja que enguany l’oratge sí que ha acompanyat, atés que el fred no és perjudicial. Evidentment en funció de les ofertes especials s’ha venut més o menys, però el que està clar és que els canvis a la distribució han estat beneficiosos, ja que l’accés i eixida a la zona comercial és més fàcil i directa”, explicava.

Des del grup d’hotelers participants en “OntiFira”, Artur Roig exposava que “després d’uns anys sense participació hotelera a la Fira, ens hem unit per posar en comú una oferta conjunta i el balanç és positiu, la gent està contenta i els hostalers també ho estem”, manifestava. Tant comerciants i hotelers com representants del sector del motor coincidien en destacar l’afluència de visitants no sols de veïns i veïnes de La Vall d’Albaida, sinó també de La Costera, La Safor o L’Alcoià.

Al marc de la programació d’aquests dies de Fira, hui també s’ha celebrat el tradicional “Dia de la Bici” una activitat no competitiva que organitza tots els anys la regidoria d’Esports de l’Ajuntament amb la col·laboració del Club Ciclista Ontinyent. Com ja es va fer en edicions anteriors, el punt d’eixida era el C.C El Teler, on els participants iniciaven un itinerari d’una desena de quilòmetres per tot el nucli urbà. Entre els i les participants s’ha sortejat material esportiu que lliuraven el regidor de Seguretat, Pepe Gandia i la regidora de Transport, Imma Ibáñez.

La regidora de Fira i Festes, Àngels Muñoz, coincidia en l’alcalde en agrair “la implicació de tots els sectors econòmics i socials que estan contribuint al fet que entre totes i tots fem cada volta més atractiva la nostra Fira”, i animava als habitants de les comarques veïnes “a acompanyar-nos també aquest el proper cap de setmana i gaudir dels preus populars de les atraccions”.

Cal recordar que el proper cap de setmana, dies 22, 23 i 24 de novembre, la Fira d’Ontinyent romandrà oberta amb un 50% de descompte en les 40 atraccions mecàniques, uns preus especials que també oferiran algunes de les paradetes i llocs de venda que envolten el recinte firal. A més a més, el matí de diumenge 24 de novembre tornarà a ser “Dia sense soroll” a la Fira, per tal que xiquets i xiquetes amb trastorn d’espectre autista i persones a les quals molesten els sorolls forts puguen gaudir també dels atractius de la Fira d’Ontinyent.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − 6 =

art en blanc