25n
25N
25N

La Fira de la Comunió torna a Benetússer

La Fira de la Comunió torna a Benetússer
25/01/2018 -

El diumenge se celebrarà a Benetússer la II Fira de la Comunió que reunirà en un mateix espai tot el que és necessari per a organitzar la primera comunió.

En aquest esdeveniment, les famílies poden trobar des de vestits de cerimònia per a xiquets i xiquetes, calçat i complements, fins a recordatoris, idees de regals per als assistents, decoració, fotografia, animació, perruqueria, etc, a preus molt competitius.

Centenars de persones de tota la comarca van visitar l’any passat l’anterior edició de la fira que organitza l’Associació de Comerciants de Benetússer en el xalet de la Xapa amb el suport de l’Ajuntament de Benetússer. Enguany, novament, espera repetir-se el seu èxit, ja que els assistents poden trobar en el comerç local tot el que és necessari per a organitzar la comunió dels seus fills i filles.

Al tindre tants servicis reunits en un mateix espai, resulta més fàcil comparar diferents opcions i així organitzar tots els detalls de la primera comunió en poc de temps. A més, en la fira les famílies també podran trobar algunes propostes per a vestir els germans menuts.

Premis per comprar en el comerç local

A les 12h del migdia està previst que l’Associació de Comerciants de Benethaga entrega de 2.000 € en premis entre els usuaris que han realitzat les seues compres nadalenques en els comerços associats.

La II Fira de la Comunió de Benetússer se celebrarà en el xalet de la Xapa el 28 de gener, en el carrer major 15. Horari de 11 a 14h i de 17 a 20h.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + 11 =

Informacion coronavirus
escalante
Informacion coronavirus