25n
Orgull
Orgull

Burjassot celebra la III Fira Andalusa del municipi aquest cap de setmana

Burjassot celebra la III Fira Andalusa del municipi aquest cap de setmana
10/04/2019 -

Les tradicions del sud, la seua gastronomia, la seua música…tot això es donarà cita a Burjassot el cap de setmana del 12 al 14 d’abril en la III Fira Andalusa del municipi, en l’antic Mercat Municipal, que arriba de la mà de la regidoria de Promoció Econòmica, dirigida per Roc Senent, l’Associació d’Hostalers Reunits Activament de Burjassot (AHORA Burjassot) i l’Associació Cultural Andalusa Al-Andalus 25 Burjassot.

Des del divendres a les 19 hores, moment de la inauguració, fins a la clausura de la Fira, se succeiran les actuacions de diferents quadres i cors “rocieros” que ambientaran aquests tres dies de bones tapes i de degustació dels plats típics andalusos.

Després de la inauguració del divendres, a les 22.30 hores, tindrà lloc l’actuació del Cor Rociero “Al-Andalus 25” de Burjassot i, ja el dissabte, en horari de matí, a les 12 hores, serà el torn del Cor Rociero “Flor de romero”, de Torrent. Li cedirà el testimoni, a les 20 hores, a l’actuació d’Antonia Domínguez, tancant la jornada, el Grup “Al Alba” que actuarà a les 23 hores.

El diumenge actuaran, a partir de les 11 hores, diferents quadres de ball de Casa Andaluses de la Comunitat Valenciana a més de la A.C.A. Tavernes Blanques i els amfitrions, Al- Andalus 25 de Burjassot.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × tres =