caixa popular

La Fira Activa't reivindica una ciutat sense barreres

Aquest cap de setmana, la Marina de València s’omple d’activitats amb la Fira Activa’t

La Fira Activa't reivindica una ciutat sense barreres
16/06/2017 -

L’embull número 2 de la Marina de València acull, aquest cap de setmana, la Fira Activa’t. Tres dies dedicats a les persones amb mobilitat reduïda, que tenen com a objectiu visibilitzar i donar veu a totes aquestes persones. Un esdeveniment pioner que, des de la Regidoria de Serveis Socials, ja apunten que serà la primera fira d’aquestes característiques en tota Espanya.

Els dies 16, 17 i 18 de juny, la Fira Activa’t oferirà una àmplia programació, repleta de tallers, xarrades, activitats i un espai expositiu per a les diferents associacions, entitats i empreses que treballen per a promoure una ciutat sense barreres arquitectòniques.

Alguns dels esdeveniments més esperats en aquesta fira seran l’actuació de ball en cadira de rodes, de la mà de ASPAYM Comunitat Valenciana, el partit d’hoquei adaptat a càrrec de Levante UD Masclets, el duo de dansa contemporània inclusiva de La Lola Boreal, o l’exhibició d’esports adaptats, organitzat per FESA (Federació d’Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana), entre molts altres.

Aquest cap de setmana, passa’t per la Fira Activa’t en el següent horari: Divendres de 18.00 a 21.00 hores, dissabte de 11.00 a 14.00 i de 17.00 a 21.00 hores, i diumenge de 11.00 a 14.00 hores. Pots consultar tota la programació en la web de l’esdeveniment.

Què és Activa’t?

Activa’t és un punt de trobada per a promoure la mobilitat sense barreres i la vida activa a qualsevol edat. Per això, compta amb un espai expositiu en el qual tot tipus d’associacions i entitats, relacionades amb la mobilitat per a l’autonomia personal, faran una crida d’atenció sobre els problemes amb els quals es troben les persones amb diversitat funcional en el seu dia a dia.

Etiquetes


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − disset =

viva gym canovas
exposicion caps tallats