25n
25N
25N

El Fent Camí oferix a l'Ajuntament el seu nou èxit en la Copa del Rei d'atletisme

Els de Mislata es consoliden en l’elit nacional després de repetir per segon any consecutiu un tercer lloc, només per darrere del Platges de Castelló i FC Barcelona

El Fent Camí oferix a l'Ajuntament el seu nou èxit en la Copa del Rei d'atletisme
22/02/2017 -

Per a un club esportiu local, arribar a competir amb l’elit nacional no és tasca fàcil. I mantenir-se ja és quasi una missió impossible. Açò és el que porta fent des de fa més d’una dècada el Club d’Atletisme Fent Camí de Mislata, instal·lat en la Divisió d’Honor nacional, competint contra els millors clubs d’Espanya i collint èxits any rere any. L’últim, un nou podi en la Copa del Rei d’Atletisme disputada fa uns dies a Madrid, repetint a més la gesta aconseguida l’any passat en el Luis Puig de València.

La tercera posició obtinguda pel Fent Camí en la Copa del Rei, només per darrere del Platges de Castelló i del FC Barcelona, dos equips amb moltíssim més pressupost, torna a saber a victòria a Mislata. I així li ho van traslladar ahir a l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, i al regidor d’Esports, José Luis García, els màxims responsables del club en una recepció celebrada en l’Ajuntament. La presidenta del Fent Camí, Inmaculada Francisco, i el director esportiu de l’entitat, Miguel Pineda, van mostrar a Bielsa el seu últim trofeu i van compartir impressions sobre el moment tan dolç que travessa el club d’atletisme de Mislata.

L’èxit del Fent Camí en la Copa del Rei, competició que reunix als huit millors clubs d’Espanya, es va cimentar en la qualitat i regularitat dels seus atletes, que van acabar moltes de les proves entre les primeres posicions. Ara, els atletes que dirigix Miguel Pineda pretenen mantindre el nivell durant tota la temporada, fent un bon paper en la Divisió d’Honor i esperant repetir estos bons resultats a l’aire lliure.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 3 =