25n
25N
25N

La FEMP examina el treball sobre Violència de Gènere

La FEMP examina el treball sobre Violència de Gènere
22/10/2019 -

Des que el mes de gener les Corts van aprovar el Pacte Contra la Violència de Gènere a través del qual es va transferir als ajuntaments l’obligatorietat d’ocupar-se de les activitats vinculades a la Violència de Gènere, que a Puçol han donat peu a la campanya «Puçol lliure de violència sexista», la creació del Punt Violeta i una imatge corporativa sota l’eslògan «Solo sí es sí».

La transferència de les responsabilitats implica una dotació pressupostària anual que cal justificar puntualment, però també el seguiment per part de diferents organismes del treball que s’ha realitzat.

La regidora de la Dona, Paz Carceller, i les dues persones responsables d’organitzar la programació, Teresa Román i Amparo Ferrer, es van reunir el dimecres 16 d’octubre amb representants de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) per a recaptar informació i documents del treball en marxa.

Un dossier amb fotos de les activitats celebrades entre febrer i setembre, a més d’enllaços a diferents notícies i galeries de fotos en xarxes socials, va ser el material aportat per a demostrar de manera gràfica que ja s’han realitzat cursos, tallers, dues obres de teatre, la posada en marxa del Punt Violeta (a la platja, en les festes) i diferents activitats en col·legis i instituts, a més de formar al personal de l’Ajuntament en matèria de violència de gènere.

De moment, tot el treball realitzat compleix folgadament amb les exigències del Pacte i continuem treballant per a aconseguir un poble lliure d’agressions sexistes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × cinc =