25n
25N
25N

El Feminari estrena el documental ‘En la brecha’ que denuncia la desigualtat laboral de gènere

El Feminari estrena el documental ‘En la brecha’ que denuncia la desigualtat laboral de gènere
01/06/2018 -

La Diputació de València ha estrenat el documental ‘En la brecha’, un projecte, dirigit per Claudia Reig i produït amb Televisió Espanyola, que permet reflexionar sobre la discriminació salarial de gènere.

La presentació s’ha realitzat durant la segona jornada del Feminari, un congrés, impulsat per l’àrea d’Igualtat que dirigeix la diputada Isabel García, “per a debatre, reflexionar i valorar els drets i aportacions de les dones a la societat”.

Es tracta d’un documental interactiu i participatiu que retrata la història de set dones en professions “masculinitzades”: una mecànica, una estibadora, una cirurgiana, una tècnica de so, una empresària d’eSports i una altra del món de la gastronomia, i una entrenadora de futbol que ha sigut militar i pilot d’avions. “Són testimonis que necessiten difusió”, segons el president de la Diputació, Jorge Rodríguez.

‘En la brecha’, produït per Barret Films, ha comptat amb el suport de la Diputació de València i la participació del Laboratori d’Innovació Audiovisual de RTVE. “Busquem donar veu a quantes més dones millor”, ha explicat la directora del documental, Claudia Reig, qui ha estat present, juntament amb algunes de les protagonistes, en la primera taula redona de la jornada.

El documental es va iniciar en 2017 durant les mobilitzacions del sector de l’estiba, que va coincidir amb el 8 de març, quan Reig i el seu equip es van entrevistar amb l’estibadora i protagonista del documental Natalia Vicente. La projecció d”En la brecha’ ha sigut una de les grans novetats d’aquesta tercera edició del Feminari, que està tenint lloc aquest cap de setmana en el complex esportiu-cultural La Petxina amb més de 700 persones inscrites.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × quatre =

Valencia activa
bombers
CCCC
bombers
Valencia activa