caixa popular

“Fem futur”, primer concurs d’emprendedurisme de Torrent

Els participants rebran formació especialitzada i assessorament individualitzat per a redactar un Pla d’empresa viable i innovador

“Fem futur”, primer concurs d’emprendedurisme de Torrent
13/02/2018 -

L’Ajuntament de Torrent, a través de l’empresa municipal IDEA’T, i juntament amb el voluntariat SECOT València (Sèniors Espanyols per a la Cooperació Tècnica) han engegat la primera edició del concurs de emprendedurisme “Fem Futur”.

Un concurs que naix amb la voluntat de recolzar a joves emprenedors amb idees innovadores i originals, ajudant-los en el seu desenvolupament formatiu per a dur a terme un projecte real. L’edil de Modernització i Gestió de Recursos, Andrés Campos, ha puntualitzat que “és també una oportunitat per a donar visibilitat a projectes que es convertiran en una possible eixida professional fructífera. Amb aquestes iniciatives cerquem que els joves puguen desenvolupar el seu talent amb la millor formació possible”.

Els participants d’aquesta iniciativa elaboraran un Pla d’empresa que permeta tangibilitzar una idea convertint-la en un projecte viable. Per a açò, rebran en el marc d’aquest programa, formació especialitzada i assessorament individualitzat durant la durada del concurs amb la finalitat de redactar el projecte, que ha de ser viable econòmica, tècnica i financerament, i tenir un caràcter original i innovador.

Els tres millors projectes, lliurats abans del 7 de juny, rebran premis com recompensa al seu esforç i reconeixement a tot el treball realitzat. Els projectes seran valorats tenint en compte les següents variables:

1. Presentació del projecte.
2. Originalitat de la idea empresarial.
3. Viabilitat del projecte.

Aquesta iniciativa promoguda des d’entitats que treballen per l’interès de visibilizar la cultura emprenedora dels joves, està dirigida a persones d’edats compreses entre 18 i 30 anys empadronats a Torrent que complisquen els següents requisits:

• Que durant l’any acadèmic 2017-2018, estiguen realitzant últim curs d’un Cicle Formatiu de Grau Superior.

• Que hagen superat el 50% dels crèdits corresponents a la titulació universitària que estiguen realitzant en el curs acadèmic 2017-2018.

• Que hagen finalitzat els seus estudis de Cicle Formatiu de Grau Superior o universitaris en els últims 3 anys.

També podran participar joves entre 18 i 30 anys que no estant empadronats a Torrent, sí estiguen realitzant durant l’any acadèmic 2017-2018 l’últim curs d’un Cicle Formatiu de Grau Superior en algun centre (públic o concertat) del municipi de Torrent.

El termini per a la presentació de sol·licituds finalitza el 19 de febrer de 2018. Tota la informació:
https://torrent.portalemp.com/concurs-fent-futur-2018.html?n==1


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 2 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris