25n
25N
25N

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana celebra el seu 50 aniversari

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana celebra el seu 50 aniversari
25/05/2018 -

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) celebra aquest dissabte el seu 50 aniversari. Els festejos s’estendran per nombrosos carrers de la ciutat, per la qual cosa des del Centre de Gestió de Trànsit s’ha informat sobre les possibles afeccions a la circulació per a vianants i vehicles.

El programa commemoratiu començarà amb una desfilada musical que ocuparà diverses avingudes de la ciutat, a partir de les 19 hores de demà dissabte, dia 26 de maig. Seguidament, tindrà lloc una trobada de bandes en el camp de futbol de Mestalla, que s’iniciarà a les 21.30 hores.

Les diferents bandes de música recorreran nombroses vies urbanes, com les avingudes del Primat Reig, Blasco Ibáñez, Aragó, de Catalunya, i de Suècia. I també els carrers adjacents al camp de futbol del València C.F, com Alfonso de Còrdova, Arts Gràfiques, Misser Mascó, Amadeu de Savoia o Bèlgica. Els talls al trànsit es perllongaran mentre duren les desfilades, i la circulació s’anirà obrint de nou progressivament, a mesura que passen les bandes de música.

Per a una millor mobilitat ciutadana, des del Centre de Gestió de Trànsit es recomana utilitzar el transport públic, així com la previsió dels desplaçaments per aquesta zona.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − un =

CCCC
torrent