25n
25N
25N

La Federació de Pesca celebra el seu tradicional sorteig en el Teatre l'Agrícola d'Alboraia

La Federació de Pesca celebra el seu tradicional sorteig en el Teatre l'Agrícola d'Alboraia
24/02/2017 -

La localitat d’Alboraia va ser el passat 11 de febrer punt clau de tots els clubs de pesca de la província de València. El Teatre l’Agrícola del poble va reunir als presidents de totes aquestes agrupacions per a la celebració del tradicional sorteig en el qual escullen la zona, tant d’aigua dolça com a salada, on practicar aquest esport.

Aquest esdeveniment es realitza de manera periòdica, una vegada a l’any, en un poble de la província de València. En cada ocasió el municipi escollit per la Federació Valenciana de Pesca va alternant-se, per aquest motiu Alboraia és l’escollida per ser el lloc on dur a terme l’edició del 2017.

El president del Club de Pesca d’Alboraia, recolzat pels membres d’aquest, va escollir en el seu torn les zones de Pinedo, Riola i Fortaleny. Són llocs on, a més, es produirà el Campionat del Món.

L’alcalde d’Alboraia, Miguel Chavarría, junt amb el regidor d’Esports, Manuel Dueñas, van donar la benvinguda a tots els assistents durant la celebració del sorteig. A la cita també van acudir importants personalitats com la subcampiona del món de pesca, Ornella Tosta.

Al Club de Pesca d’Alboraia li queda una interessant temporada per davant. Per exemple, el 2 de juliol, durant les festes del poble, el grup celebrarà la segona edició de Mestres del Carro Valencià Ciutat Alboraia, una competició on únicament s’usa la forma de pesca autòctona valenciana amb la finalitat de fomentar-la i en la qual participaran alguns dels esportistes més destacats d’aquesta modalitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − un =