25n
25N
25N

La Federació de Falles de Gandia rep el Premi a la Trajectòria Cultural

La Federació de Falles de Gandia rep el Premi a la Trajectòria Cultural
15/11/2019 -

Foment va acollir ahir la III edició del Premi a la Trajectòria Cultural organitzat per Foment d’Agricultura, Indústria i Comerç on es va fer entrega d’aquest reconeixement a la Federació de Falles de Gandia.

A l’acte hi va assistir una àmplia representació del sector empresarial, les falles de la ciutat i de la corporació municipal encapçalat per l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, qui no va dubtar a destacar durant la seua intervenció la importància del col·lectiu faller com un dels motors culturals de la ciutat i va reivindicar l’evolució espectacular dels “llibrets” fallers; el ‘Foc i Flama’, declarat aquest any com a publicació d’interés turístic; el premi de poesia Joan Climent; o el certamen teatral Ligorio Ferrer.

“Vull mostrar el meu més sincer reconeixement a la tasca desenvolupada per les Falles de Gandia. En aquests moments vivim un període molt fructífer per al moviment faller de la ciutat, fruit d’una col·laboració lleial, sincera i exemplar entre la Junta Local Fallera i l’Ajuntament” va afirmar Diana Morant qui va finalitzar la seua intervenció destacant que “Actualment, les Falles de Gandia són un element plenament cultural, nexe unificador de veïns i, a més, motor econòmic i turístic. No només són un centre consumidor de cultura, sinó també un centre productor d’ella atés que fomenten l’activitat dels creadors en totes les seues facetes i durant tot l’any. I, molt important: les Falles vetllen pel manteniment del Valencià com a llengua pròpia”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + 8 =

CCCC
activem alfafar