25n
25N
25N

La Gran Fira de València 2019 arrancarà amb la ja tradicional traca correguda

Descobreix els dies clau dels actes més destacats de la Gran Fira de València

La Gran Fira de València 2019 arrancarà amb la ja tradicional traca correguda
10/06/2019 -

A poc més de dues setmanes que comence la Gran Fira de València, es van ultimant tots els detalls per a tornar a gaudir d’un mes intens en el qual no faltarà la música, la tradició i, per descomptat, la pólvora. I és que el mes de juliol s’ha convertit en un dels mesos preferits pels valencians i valencianes, ja que els nombrosos actes de la Gran Fira conviden a gaudir al màxim de les nits d’estiu.

Serà el pròxim 30 de juny quan arranque la Gran Fira de València 2019. I, com no podia ser d’una altra manera, ho farà amb la ja tradicional cavalcada i traca correguda, que donarà la benvinguda a esdeveniments tan esperats com els Concerts de Vivers, pel qual passaran artistes reconeguts del panorama nacional i internacional; la Correfira on els més xicotets seran els protagonistes; o les Nits del Folk – 6 i 7 de juliol – en les quals la tradició inundarà els carrers de la ciutat.

Però la Gran Fira està repleta d’actes mítics, com la Nit a la Mar, que tindrà lloc el segon cap de setmana de juliol, per a, de nou, tornar a gaudir del piromusical, que es dispararà en La Marina, i que combinarà la millor música amb la pólvora. Es tracta d’un dels actes de la Gran Fira més esperats per valencians i turistes, juntament amb la Gran Nit (20 de juliol), nit en la qual tots els museus romanen oberts fins a la matinada.

GranNit2

GRAN FIRA VLC

Finalment, un dels actes estrela, sens dubte, és la Batalla de Flors. El 28 de juliol, el Passeig de l’Albereda tornarà a omplir-se de color amb una de les batalles més pacífiques. I és que els milers de clavells, que llançaran els espectadors a les falleres, seran els encarregats de crear un mantell floral que serà, de nou, el que posarà el fermall d’or a la Gran Fira 2019.

A poc a poc s’aniran revelant més detalls sobre tots els actes que conformen la Gran Fira de València perquè, en aquests quatre anys, s’ha consolidat, comptant cada vegada amb més assistents, i, per descomptat, repercutint de manera favorable a l’economia local.

Claveles Batalla Flores

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − 14 =