caixa popular

Sense data per a la remodelació de la Plaça de la Reina i de l'Ajuntament

Grezzi: “Hem de veure com avancen els permisos i les licitacions per a fer una valoració més adequada”

Sense data per a la remodelació de la Plaça de la Reina i de l'Ajuntament
14/09/2018 -

El passat mes de març, es presentava el projecte de remodelació de la Plaça de la Reina. Una proposta ambiciosa que convertirà en zona de vianants un dels espais més emblemàtics de la ciutat de València. Una conversió en zona de vianants que també es durà a terme en la Plaça de l’Ajuntament, gràcies al fet que es va alçar com la proposta més votada als pressupostos participatius de DecidimVLC, amb l’objectiu de pacificar el centre i recuperar aquesta zona per al vianant.

Tot apuntava al fet que el procés no s’anava a allargar molt en el temps, però, hui dia, no hi ha data exacta per a l’execució de tots dos projectes. El passat mes d’agost, el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, era preguntat sobre aquest assumpte, i va assegurar que “en cap cas” les obres de la Plaça de la Reina coincidiran amb les quals s’estan realitzant en la Plaça de Bruges. Una petició de l’associació de veïns que el Consistori està complint. Així mateix, va anunciar que “el pàrquing de Bruges obrirà al novembre, després ja hi haurà temps per a desenvolupar els altres projectes”.

Durant la presentació de la Setmana de la Mobilitat, que arrancarà aquest dissabte, 15 de setembre, Grezzi va tornar a ser preguntat sobre si les remodelacions previstes d’ambdues places podrien arribar abans que acabe l’any. No obstant això, el regidor no es va aventurar a fixar una data exacta, ja que, tal com ha explicat, “totes aquestes qüestions tenen a veure amb molts aspectes, entre altres, amb aspectes patrimonials, i s’ha de fer amb molta cura. Llavors ja veurem com avancen tots els permisos i com avancen les licitacions. A partir d’ací ja podrem fer una valoració més adequada”.

Més informació


try valencia

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × dos =

Valencia orgullosa