caixa popular

La FDM signa amb els sindicats un conveni col·lectiu

La FDM signa amb els sindicats un conveni col·lectiu
30/11/2017 -

La regidora d’Esports, Maite Girau, s’ha reunit aquest matí amb els representants dels sindicats majoritaris en la Fundació Esportiva Municipal, Intersindical i UGT, per a dur a terme la signatura del conveni col·lectiu dels treballadors d’aquesta.

L’acord arriba després de més de dos anys de negociacions entre sindicats i l’organisme autònom municipal, i com a novetats destacables inclou, per primera vegada, un pacte per a promoure la carrera professional i el desenvolupament d’un pla de formació propi dels treballadors de la Fundació Esportiva Municipal de València.

Amb aquesta signatura s’ha produït un acostament de les condicions dels treballadors de la FDM, considerats personal laboral, a les condicions dels treballadors laborals de l’Ajuntament de la ciutat.

“Ha sigut un treball ardu no exempt de dificultats. No obstant això, el resultat final ha valgut la pena. És un bon acord laboral que, respectant les limitacions establides per la legislació vigent, aporta noves expectatives professionals per a tots els treballadors i les treballadores de la FDM, la qual cosa redundarà en una millor prestació del servici públic”, ha exposat la regidora d’Esports, Maite Girau.

La Fundació Esportiva Municipal és un organisme autònom dependent del consistori valencià que gestiona les competències del mateix en matèria d’esports.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 − un =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios