25n
25N
25N

L'FDM assumeix el manteniment de les 34 instal·lacions conveniades amb clubs esportius

L'FDM assumeix el manteniment de les 34 instal·lacions conveniades amb clubs esportius
21/04/2020 -

Totes les despeses de consum d’aigua, llum o gas, entre altres costos fixos, que tinguen les instal·lacions esportives gestionades per clubs esportius a través de conveni seran assumits per la Fundació Esportiva Municipal. Així ho ha anunciat hui la regidora d’Esports, Pilar Bernabé, qui ha ressaltat la “importància que té l’esport base en el teixit associatiu de la ciutat” així com ha avançat que s’estima que el total de les despeses que assumirà la Fundació “superarà els 60.000 euros al mes”.

Segons ha explicat Bernabé, aquesta iniciativa s’emmarca en l’ajuda a aquests clubs que es troben amb unes instal·lacions tancades i amb unes despeses a les quals fer front. “Tenim 34 instal·lacions esportives que gestionen aquests clubs, als quals ja se’ls ha anunciat que la Fundació assumirà les despeses que es generen fins a la reobertura d’aquestes”, ha afegit.

D’aquesta manera, la regidora d’Esports ha posat l’accent que amb aquesta mesura “des de la Fundació Esportiva s’intentarà ajudar-los perquè el més important és que els clubs de la ciutat de València es mantinguen i puguen continuar la seua activitat quan superem la crisi”.

L’edil ha precisat que ha impulsat una moció perquè “s’analitzen i inicien els tràmits i actuacions que resulten oportuns per a assumir per part de l’entitat, durant el període de declaració de l’Estat d’Alarma, les despeses de manteniment ordinari de les instal·lacions esportives municipals gestionades per diferents entitats esportives a través de conveni”.

Davant aquesta situació excepcional, Bernabé ha insistit que “és una obligació dels poders públics poder garantir el funcionament dels servicis públics essencials per a la ciutadania, especialment aquells que es deriven de drets fonamentals constitucionalment reconeguts”. “Constitueix un deure de les autoritats públiques procurar que les mesures adoptades no produïsquen danys irreversibles en el teixit productiu i social, impulsant les actuacions urgents i excepcionals que resulten necessàries per a pal·liar els efectes negatius de la suspensió de gran part de l’activitat econòmica”, ha remarcat.

En ser les instal·lacions esportives de titularitat municipal, Bernabé ha destacat que “resulta necessari estudiar fórmules que permeten assumir les despeses del seu manteniment ordinari durant el període que dure la declaració de l’Estat d’Alarma per a evitar pèrdues irrecuperables” i “garantir la viabilitat econòmica de les entitats que participen en la gestió de les instal·lacions esportives municipals”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − 11 =

museo prehistoria